Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 206

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0
Recept: 796 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 12%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tunnbröd mjukt 2.0 skivor 25%
Creme fraiche 1.0 dl 41%
Senap fransk osötad 1.0 msk 2%
Skinka kokt tunt skivad 200.0 gram 33%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning
Enkel rätt som kan förberedas i god tid.
- Blanda crème fraiche med senap. Bred kräm på brödet.
- Lägg på skinkskivor. Rulla ihop.
- Linda plastfilm runt och förvara kallt.
- Ta ut och skär i bitar strax före servering.
Fler recept inom Gott slut (vickning)
Liknande recept som Skinkrullar (vickning)
-
Gubbröra (vickning)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Janssons frestelse (vickning)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kaviarströmming (buffé)
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullar (vickning)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pelle Janssons tigerbiff (vickning)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Råbiff på macka (vickning)
Tid: 5 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Oxfilétartar med vaktelägg (vickning)
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Halstrad råbiff (vickning)
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Korvpytt (vickning)
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sesams kycklingspett (vickning)
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan