Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Havskräftsmeny

Havskräftsmeny (3 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Jordärtskockssoppa i glas - recept

    Jordärtskockssoppa i glas

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel

    84 Kcal / 100g

    160 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Gratinerade havskräftor - recept

    Gratinerade havskräftor

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt

    263 Kcal / 100g

    688 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pepparkaksglass med frukt- och nötkompott - recept

    Pepparkaksglass med frukt- och nötkompott

    Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel

    198 Kcal / 100g

    682 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner