Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Chateaubriandmeny

Chateaubriandmeny (3 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Sparrisduo med lufttorkad skinka (förrätt) - recept

    Sparrisduo med lufttorkad skinka (förrätt)

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel

    70 Kcal / 100g

    195 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Chateaubriand med rödvinssmör, tomatsallad och pommes lyonnaise - recept

    Chateaubriand med rödvinssmör, tomatsallad och pommes lyonnaise

    Tid: 35 min , Svårighet: Medel

    140 Kcal / 100g

    937 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Karamelliserad ostkaka med bär och grädde - recept

    Karamelliserad ostkaka med bär och grädde

    Tid: 50 min , Svårighet: Medel

    217 Kcal / 100g

    634 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner