Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Rådjursmeny

Rådjursmeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Fisk- & räksoppa (förrätt) - recept

    Fisk- & räksoppa (förrätt)

    Tid: 14 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt

    264 Kcal / 100g

    511 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ingefärs-och citrusgranité - recept

    Ingefärs-och citrusgranité

    Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel

    72 Kcal / 100g

    107 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form - recept

    Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form

    Tid: 35 min , Svårighet: Avancerat

    129 Kcal / 100g

    634 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Mangosorbet (efterrätt) - recept

    Mangosorbet (efterrätt)

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel

    105 Kcal / 100g

    417 Kcal / portion

    GBR (GI) 20 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner