Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Kungskrabba meny (lyxigt)

Kungskrabba meny (lyxigt) (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Kalvcarpaccio med fraiche löjrom - recept

    Kalvcarpaccio med fraiche löjrom

    Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel

    132 Kcal / 100g

    223 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Kungskrabba i svartpepparsås - recept

    Kungskrabba i svartpepparsås

    Tid: 20 min , Svårighet: Medel

    224 Kcal / 100g

    698 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Kaffe- och chokladpannacotta med halloncouli - recept

    Kaffe- och chokladpannacotta med halloncouli

    Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel

    321 Kcal / 100g

    759 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Alternativ: Beaujoulaispäron med vaniljglass - recept

    Alternativ: Beaujoulaispäron med vaniljglass

    Tid: 50 min , Svårighet: Medel

    181 Kcal / 100g

    423 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner