Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Laxfilémeny

Laxfilémeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Sesamcarpaccio  - recept

    Sesamcarpaccio

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt

    228 Kcal / 100g

    276 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Citronlax med sherrysås - recept

    Citronlax med sherrysås

    Tid: 40 min , Svårighet: Medel

    234 Kcal / 100g

    684 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Kladdkaka (efterrätt) - recept

    Kladdkaka (efterrätt)

    Tid: 35 min , Svårighet: Medel

    403 Kcal / 100g

    786 Kcal / portion

    GBR (GI) 19 / portion

  • Alternativ: Upp & nervänd äppelkaka - recept

    Alternativ: Upp & nervänd äppelkaka

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel

    250 Kcal / 100g

    619 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner