Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Magnus Ankbröstmeny

Magnus Ankbröstmeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Fikon och prosciutto	 - recept

    Fikon och prosciutto

    Tid: 10 min , Svårighet: Medel

    94 Kcal / 100g

    29 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Chokladmousse med karamelliserat äpple ¤ - recept

    Chokladmousse med karamelliserat äpple ¤

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel

    339 Kcal / 100g

    957 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky - recept

    Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel

    183 Kcal / 100g

    885 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Hummersallad med brynt hummersmör, löjrom och hasselnöt - recept

    Hummersallad med brynt hummersmör, löjrom och hasselnöt

    Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat

    129 Kcal / 100g

    398 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner