Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Italiensk meny

Italiensk meny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Bresaolastrutar (förrätt) - recept

    Bresaolastrutar (förrätt)

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt

    203 Kcal / 100g

    161 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt) - recept

    Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt

    127 Kcal / 100g

    137 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Pestofylld fisk - recept

    Pestofylld fisk

    Tid: 35 min , Svårighet: Medel

    198 Kcal / 100g

    958 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Involtini al Pesto - Kalvrulader med pesto - recept

    Involtini al Pesto - Kalvrulader med pesto

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel

    156 Kcal / 100g

    663 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner