
Involtini al Pesto - Kalvrulader med pesto
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 663

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2651 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 5%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Kalvinnanlår 800.0 gram 32%
Pesto Genovese Barilla } 2.0 msk 6%
Parmaskinka skivad 8.0 skivor 9%
Vetemjöl till panering 4.0 msk 5%
Smör till stekning 4.0 msk 14%
Kalvfond koncentrerad 3.0 msk 3%
Torrt vitt vin 3.0 dl 8%
Tillbehör:
Pasta torr 200.0 gram 27%
Kock: Christian Campogiani
Uppdragsgivare: Barilla
Tillagning (30 min )
- Skär kalvinnanlår i portionsskivor à 100 gram styck. Banka ut skivorna till dubbel storlek.
- Bred på ett tunt lager pesto på varje skiva. Lägg på en skiva prosciutto (parmaskinka).
- Rulla ihop löst till små paket. Stick in en tandpetare så att paketen håller ihop.
- Häll vetemjöl på en tallrik. Vänd kalvpaketen i mjölet.
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Hetta upp smör i en stekpanna. Stek knytena runt om, i cirka 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.
- Tillsätt kalvfond och vin. Låt sjuda under lock i 6-7 minuter.
Fler recept inom Italiensk meny
Liknande recept som Involtini al Pesto - Kalvrulader med pesto
-
Bresaolastrutar (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pestofylld fisk
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Involtini al Pesto - Kalvrulader med pesto
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani