Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)

Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lantbröd ljust

2.0 

skivor

Smör till stekning

2.0 

msk

Körsbärstomater

20.0 

styck

Pesto Genovese Barilla }

2.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 137

GBR (GI) / port: 2

Recept: 546 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 6%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 107 gram)

Ingredienser

Visa:

Lantbröd ljust 2.0 skivor 49%

Smör till stekning 2.0 msk 35%

Körsbärstomater 20.0 styck 14%

Pesto Genovese Barilla } 2.0 gram 2%

Tillagning (15 min )

  1. Stek brödskivorna i smör i stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.

  2. Skär tomater i tunna skivor.

  3. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva.

  4. Servera genast.

Fler recept inom Italiensk meny

Liknande recept som Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)