
Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 137

GBR (GI) / port: 2
Recept: 546 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 6%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Lantbröd ljust 2.0 skivor 49%
Smör till stekning 2.0 msk 35%
Körsbärstomater 20.0 styck 14%
Pesto Genovese Barilla } 2.0 gram 2%
Kock: Christian Campogiani
Uppdragsgivare: Barilla
Tillagning (15 min )
- Stek brödskivorna i smör i stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.
- Skär tomater i tunna skivor.
- Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva.
- Servera genast.
Fler recept inom Italiensk meny
Liknande recept som Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)
-
Bresaolastrutar (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pestofylld fisk
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Involtini al Pesto - Kalvrulader med pesto
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani