Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Strutsfilémeny (lyxigt)

Strutsfilémeny (lyxigt) (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Böcklingmousse med gräslökssås i tomat - recept

    Böcklingmousse med gräslökssås i tomat

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel

    91 Kcal / 100g

    122 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Strutsfilé med drambuiesås och rösti - recept

    Strutsfilé med drambuiesås och rösti

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel

    165 Kcal / 100g

    568 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Chokladtartelette (efterrätt) - recept

    Chokladtartelette (efterrätt)

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel

    401 Kcal / 100g

    946 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Alternativ: Hjortronparfait - recept

    Alternativ: Hjortronparfait

    Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Avancerat

    349 Kcal / 100g

    817 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner