Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Harfilémeny

Harfilémeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Sparrisduo med lufttorkad skinka (förrätt) - recept

    Sparrisduo med lufttorkad skinka (förrätt)

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel

    70 Kcal / 100g

    195 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Glaserad harfilé med hasselbackspotatis - recept

    Glaserad harfilé med hasselbackspotatis

    Tid: 50 min , Svårighet: Avancerat

    165 Kcal / 100g

    766 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Blodapelsingranité (efterrätt) - recept

    Blodapelsingranité (efterrätt)

    Tid: 1 tim 55 min , Svårighet: Lätt

    76 Kcal / 100g

    205 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Toscapaj - recept

    Toscapaj

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel

    524 Kcal / 100g

    658 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner