
Bresaolastrutar (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0
Recept: 643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 18%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Bresaola, torkat nötkött } 70.0 gram 20%
Färskost 200.0 gram 86%
Pesto Genovese Barilla } 1.0 gram 1%
Körsbärstomater 3.0 styck 2%
Kock: Christian Campogiani
Uppdragsgivare: Barilla
Tillagning (15 min )
- Finhacka körsbärstomater.
- Blanda färskost, pesto och körsbärstomater.
- Lägg ut bresaolaskivorna. Fördela cirka 1 msk pestokräm på varje skiva. Rulla ihop köttet till strutar.
Fler recept inom Italiensk meny
Liknande recept som Bresaolastrutar (förrätt)
-
Bresaolastrutar (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pestofylld fisk
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Involtini al Pesto - Kalvrulader med pesto
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani