Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 29

GBR (GI) / port: 1
Recept: 117 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Fikon färska 2.0 styck 50%
Skinka lufttorkad 2.0 skivor 50%
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Dela fikonen på 4. Skär skinka en gång på längden.
- Linda skinkan runt fikonet. Lägg upp på fat. Servera.
Fler recept inom Magnus Ankbröstmeny
Liknande recept som Fikon och prosciutto
-
Fikon och prosciutto
Tid: 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Chokladmousse med karamelliserat äpple ¤
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Hummersallad med brynt hummersmör, löjrom och hasselnöt
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan