Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 245

Kcal / portion: 331

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1322 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 19%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Chorizokorv svensk 1.0 styck 34%
Bratwurst 1.0 styck 22%
Salsiccia } 1.0 styck 16%
Red hot chorizo 1.0 styck 25%
Potatis konserverad 16.0 st små 10%
Matfett till stekning 2.0 msk 15%
Persilja till garnering 1.0 kvist 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min + 15 min )
Tillred i förväg:
- Vi föreslår färdigkokt potatis på burk till denna rätt. Används färsk potatis kokas denna halvhård i förväg. Låt kallna.
- Skär korvarna i slantar. Halvera större potatisar. Blanda korv med potatisen. Ställ kallt.
15 minuter före servering:
- Lägg i matfett i en upphettad stekpanna och stek potatisarna på medelhög värme tills de fått gyllenbrun färg. Tillsätt korvarna och stek ytterligare några minuter.
- Servera med smörgåsgurka till. Garnera med persilja. Servera.
Fler recept inom Gott slut (vickning)
Liknande recept som Korvpytt (vickning)
-
Gubbröra (vickning)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Janssons frestelse (vickning)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kaviarströmming (buffé)
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullar (vickning)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pelle Janssons tigerbiff (vickning)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Råbiff på macka (vickning)
Tid: 5 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Oxfilétartar med vaktelägg (vickning)
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Halstrad råbiff (vickning)
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Korvpytt (vickning)
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sesams kycklingspett (vickning)
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan