Korvpytt (vickning)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Korvpytt (vickning)

Lägg till ingredienser

Antal bufféportioner: 4

Chorizokorv svensk

1.0 

styck

Bratwurst

1.0 

styck

Salsiccia }

1.0 

styck

Red hot chorizo

1.0 

styck

Potatis konserverad

16.0 

st små

Matfett till stekning

2.0 

msk

Persilja till garnering

1.0 

kvist

Salt och peppar

 

 

Inlagd färsk gurka

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 245

Kcal / portion: 331

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1322 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 19%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 135 gram)

Ingredienser

Visa:

Chorizokorv svensk 1.0 styck 34%

Bratwurst 1.0 styck 22%

Salsiccia } 1.0 styck 16%

Red hot chorizo 1.0 styck 25%

Potatis konserverad 16.0 st små 10%

Matfett till stekning 2.0 msk 15%

Persilja till garnering 1.0 kvist 0%

Salt och peppar 0%

Inlagd färsk gurka 0%

Tillagning (15 min + 15 min )


Tillred i förväg:

  1. Vi föreslår färdigkokt potatis på burk till denna rätt. Används färsk potatis kokas denna halvhård i förväg. Låt kallna.

  2. Skär korvarna i slantar. Halvera större potatisar. Blanda korv med potatisen. Ställ kallt.

15 minuter före servering:

  1. Lägg i matfett i en upphettad stekpanna och stek potatisarna på medelhög värme tills de fått gyllenbrun färg. Tillsätt korvarna och stek ytterligare några minuter.

  2. Servera med smörgåsgurka till. Garnera med persilja. Servera.

Fler recept inom Gott slut (vickning)

Liknande recept som Korvpytt (vickning)