Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 66

GBR (GI) / port: 0
Recept: 266 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 4%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Oxfilé skivad 200.0 gram 91%
Ostron med skal 4.0 styck 8%
Tabasco röd 4.0 stänk 0%
Gräslök 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär oxfilén i 4 tunna skivor.
- Separera ostronet från skalet. Lägg oxfilén i skalen och lägg tillbaka ostronet ovanpå oxfilén.
- Salta, peppra och ge varje ostron ett stänk med tabasco. Garnera med gräslök. Servera.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Ostronfilé
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Lins- och cashewmix
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade vattenkastanjer
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tigeraperitif
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan