Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 445

Kcal / portion: 1060

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1060 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 20%
Fett: 35%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 4%
Ingredienser
Pumpakärnor 3.0 dl 96%
Skal av lime 1.0 styck 0%
Sojasås japansk 0.5 dl 3%
Kajennpepparpulver 1.0 krm 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Riv limeskal.
- Hetta upp en stekpanna. Tillsätt ingredienserna. Rör om.
- Kärnorna är klara efter ett par minuter när dom sugit upp all vätskan.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Heta pumpakärnor
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Lins- och cashewmix
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade vattenkastanjer
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tigeraperitif
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan