Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 224

Kcal / portion: 37

GBR (GI) / port: 0
Recept: 439 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 17%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Mozzarelline 150.0 gram 87%
Kapris 2.0 msk 2%
Soltorkade tomater 2.0 styck 4%
Furikakekrydda 1.0 msk 7%
Salt 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Mixa kapris och soltorkade tomater med mixerstav i en bunke.
- Häll av spadet från mozzarelline och lägg osten i bunken. Tillsätt furikake och lite salt. Blanda. Låt stå i 10 minuter eller mer.
- Lägg upp i serveringsskål. Stoppa ner tandpetare i osten.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Lins- och cashewmix
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade vattenkastanjer
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tigeraperitif
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan