Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 380

Kcal / portion: 377

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2636 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 27%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 6%
Ingredienser
Hasselnötskärnor 100.0 gram 25%
Valnötskärnor 100.0 gram 25%
Sötmandelkärna 100.0 gram 23%
Aprikoser torkade 100.0 gram 9%
Russin 50.0 gram 5%
Salt 1.0 tsk 0%
Glögg (alkoholfri) 2.0 dl 7%
Kokosflarn 20.0 gram 5%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Hetta upp en stekpanna. Lägg i nötter och mandel. Häll på glögg och salt. Stek under omrörning tills glöggen sugits upp/dunstat.
- Strimla aprikoser.
- Blanda nötterna med aprikoser, russin och kokos.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Lins- och cashewmix
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade vattenkastanjer
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tigeraperitif
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan