Briecroissant med spenat (vickning)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Briecroissant med spenat (vickning)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Brieost 28% fett

160.0 

gram

Croissant

4.0 

styck

Spenat färsk

100.0 

gram

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Matfett (smör)

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Farmer´s Reserve Chardonnay

Torrt smakrikt vitt vin
Pris: 97 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 303

Kcal / portion: 358

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1431 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 21%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 118 gram)

Ingredienser

Visa:

Brieost 28% fett 160.0 gram 37%

Croissant 4.0 styck 61%

Spenat färsk 100.0 gram 1%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Matfett (smör) 0%

Tillagning (10 min + 10 min )


Förberedelser:


  1. Finhacka vitlök. Skär upp croissanten.

  2. Stek spenaten i lite matfett tillsammans med vitlök i 1-2 minuter på medelhög värme.

10 minuter före servering:

  1. Sätt på ugnsgrillen. Låt den bli varm.

  2. Lägg spenat och skivad brie i brödet. Sätt in i ugnen 1-2 minuter tills osten smält.

Fler recept inom Gott slut (vickning)

Liknande recept som Briecroissant med spenat (vickning)