Heta ostron med avokado

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Heta ostron med avokado

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Ostron med skal

24.0 

styck

Avokado

2.0 

st stora

Persilja

 

 

Tabasco röd

 

 

 

Ger 6 ostron/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Chablis AOC Domaine Pinson

Torrt friskt vin
Pris: 169 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1454 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 15%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 228 gram)

Ingredienser

Visa:

Ostron med skal 24.0 styck 9%

Avokado 2.0 st stora 91%

Persilja 0%

Tabasco röd 0%

 

Ger 6 ostron/portion 

Tillagning (10 min )

  1. Öppna ostronen. Lägg upp på tallrik.

  2. Halvera avokadon och ta bort kärnan. Riv försiktigt av avokadoskalet. Tärna avokadoköttet. Hacka persilja.

  3. Lägg avokado i ostronen. Strö över hackad persilja. Stänk några droppar tabasco över.

Kockens kommentar

Knacka med knogen på färska ostron som är lite öppna för att se om de lever. Om de då inte sluter sig, kasta dem.

Fler recept inom Nyårsentré

Liknande recept som Heta ostron med avokado