Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 206

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0
Recept: 796 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 12%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tunnbröd mjukt 2.0 skivor 25%
Creme fraiche 1.0 dl 41%
Senap fransk osötad 1.0 msk 2%
Skinka kokt tunt skivad 200.0 gram 33%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Blanda crème fraiche med senap. Bred kräm på brödet.
- Lägg på skinkskivor. Rulla ihop.
- Linda plastfilm runt och förvara kallt. Ta ut och skär i bitar före servering.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Skinkrullar
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Lins- och cashewmix
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade vattenkastanjer
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tigeraperitif
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan