Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 220

Kcal / portion: 63

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1002 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 17%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 5%
Ingredienser
Avokado 3.0 styck 63%
Sardell med kapris 70.0 gram 12%
Crostini } 16.0 styck 25%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Skala och kärna ur avokadon. Häll av oljan från sardellburken. Mixa i matberedare avokado och sardeller.
- Lägg röran på brödskivorna.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Avokado- och sardellröra på crostini
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Lins- och cashewmix
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade vattenkastanjer
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tigeraperitif
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan