Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 197

Kcal / portion: 120

GBR (GI) / port: 1
Recept: 480 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 12%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Knäckebröd vanligt 2.0 skivor %
Chèvre 100.0 gram 72%
Cocktailtomater 8.0 styck 6%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 275°C.
- Dela chévren i 8 bitar och lägg i en ugnsfast form. Lägg en cocktailtomat på varje ostbit. Baka i ugnen tills tomaterna pyser.
- Dela knäckebrödsskivorna i 8 delar och lägg osten med tomaterna på knäckebrödsbitarna med en stekspade. Strö över havssalt och servera.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Ostkrämstomater
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Lins- och cashewmix
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade vattenkastanjer
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tigeraperitif
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan