Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Nöt, oxkött

Antal recept: 42 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

  • Grillad ryggbiff - recept

    Grillad ryggbiff

    Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel,

  • Rosépepparentrecote - recept

    Rosépepparentrecote

    Tid: 40 min , Svårighet: Lätt,

  • Ryggbiff med portvinssås - recept

    Ryggbiff med portvinssås

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Halvavancerat,

  • Grillad baconlindad oxfilé med grillad sötpotatis - recept

    Grillad baconlindad oxfilé med grillad sötpotatis

    Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt,

  • Grillad entrecôte i skivor - recept

    Grillad entrecôte i skivor

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,

  • Saftigaste ryggbiffen? - recept

    Saftigaste ryggbiffen?

    Tid: 11 tim , Svårighet: Medel,

  • Grillad oxfondsmarinerad dubbelentrecôte - recept

    Grillad oxfondsmarinerad dubbelentrecôte

    Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel,

  • Oxfilé till större sällskap - recept

    Oxfilé till större sällskap

    Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel,

  • Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader - recept

    Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader

    Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner