Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Förrätter

Antal recept: 68 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • Nästa

  • Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt) - recept

    Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt,

  • Caesarsallad original (förrätt) - recept

    Caesarsallad original (förrätt)

    Tid: 5 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt,

  • Kungskrabba Chinoise (förrätt) - recept

    Kungskrabba Chinoise (förrätt)

    Tid: 35 min , Svårighet: Lätt,

  • Räksmörgås på rågkaka (förrätt) - recept

    Räksmörgås på rågkaka (förrätt)

    Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,

  • Salladscoupe (förrätt) - recept

    Salladscoupe (förrätt)

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt,

  • Kungskrabba Ginger Lime (förrätt) - recept

    Kungskrabba Ginger Lime (förrätt)

    Tid: 15 min , Svårighet: Medel,

  • Krabba Kabaré, skaldjursaladåb - recept

    Krabba Kabaré, skaldjursaladåb

    Tid: 5 min (+ 12 tim) , Svårighet: Halvavancerat,

  • Soupe été de tomate, kall tomatsoppa (förrätt) - recept

    Soupe été de tomate, kall tomatsoppa (förrätt)

    Tid: 5 min (+ 16 tim) , Svårighet: Mkt lätt,

  • Räkfyllda avokados (förrätt) - recept

    Räkfyllda avokados (förrätt)

    Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner