Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Kalv

Antal recept: 12 st

  • [1]

  • 2

  • Nästa

  • Kalvkotlett helt lyxigt enkelt - recept

    Kalvkotlett helt lyxigt enkelt

    Tid: 35 min , Svårighet: Lätt,

  • Dillkött av kalv i syrlig sås, kalvfrikassé - recept

    Dillkött av kalv i syrlig sås, kalvfrikassé

    Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,

  • Piccata Petter - kalvschnitzel - recept

    Piccata Petter - kalvschnitzel

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel,

  • Bräserad hel kalvlägg - recept

    Bräserad hel kalvlägg

    Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,

  • Senaps- och persiljepanerad kalvkotlett - recept

    Senaps- och persiljepanerad kalvkotlett

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • Borjupörkölt - ungersk kalvköttgryta med paprika - recept

    Borjupörkölt - ungersk kalvköttgryta med paprika

    Tid: 2 tim , Svårighet: Medel,

  • Grillad kalvfilé på bästa sätt - recept

    Grillad kalvfilé på bästa sätt

    Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel,

  • Osso buco ā la Petter - köttgryta av kalvlägg - recept

    Osso buco ā la Petter - köttgryta av kalvlägg

    Tid: 2 tim , Svårighet: Medel,

  • Ugnsbakad hel kalventrecote med rosépepparsås - recept

    Ugnsbakad hel kalventrecote med rosépepparsås

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken Š | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner