Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Inälvor

Antal recept: 15 st

  • [1]

  • 2

  • Nästa

  • Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från Bercy - recept

    Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från Bercy

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • Gryta på kalvhjärta med kantareller kokt i gryta - recept

    Gryta på kalvhjärta med kantareller kokt i gryta

    Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,

  • Stekt dubbelpanerad kalvbräss - recept

    Stekt dubbelpanerad kalvbräss

    Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel,

  • Currykalops av hjärta kokt i gryta - recept

    Currykalops av hjärta kokt i gryta

    Tid: 3 tim , Svårighet: Medel,

  • Blodpudding kokt i mjölk - recept

    Blodpudding kokt i mjölk

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,

  • Gräddstuvad kalvbräss - recept

    Gräddstuvad kalvbräss

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • Klassisk kokt tunga med mos - recept

    Klassisk kokt tunga med mos

    Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,

  • Fågelpaté - recept

    Fågelpaté

    Tid: 1 tim 5 min , Svårighet: Medel,

  • Dansk leverpastej med cumberlandsås - recept

    Dansk leverpastej med cumberlandsås

    Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner