Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Potatisrätter

Antal recept: 7 st

  • [1]

  • Brun eller lys lapskaus, norsk lapskojs  - recept

    Brun eller lys lapskaus, norsk lapskojs

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • Bakad potatis med räkfyllning - recept

    Bakad potatis med räkfyllning

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Bakad potatis med bacon - recept

    Bakad potatis med bacon

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Bakad potatis med parmesan - recept

    Bakad potatis med parmesan

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Bakad potatis med skinkröra dijon - recept

    Bakad potatis med skinkröra dijon

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Bakad potatis med currykyckling - recept

    Bakad potatis med currykyckling

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Bakad potatis med gräslök - recept

    Bakad potatis med gräslök

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt,

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner