Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Vilt

Antal recept: 23 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • Nästa

  • Gin- och vinmarinerad älgstek - recept

    Gin- och vinmarinerad älgstek

    Tid: 2 tim (+ 96 tim) , Svårighet: Avancerat,

  • Bästa renfilén till fest - recept

    Bästa renfilén till fest

    Tid: 50 min , Svårighet: Halvavancerat,

  • Renfilé med svampmix och tranbärssås - recept

    Renfilé med svampmix och tranbärssås

    Tid: 50 min , Svårighet: Halvavancerat,

  • Glaserad harfilé med hasselbackspotatis - recept

    Glaserad harfilé med hasselbackspotatis

    Tid: 50 min , Svårighet: Medel,

  • Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form - recept

    Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form

    Tid: 35 min , Svårighet: Avancerat,

  • Kängurufilé med senapssås - recept

    Kängurufilé med senapssås

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Vildsvinsstek - recept

    Vildsvinsstek

    Tid: 2 tim , Svårighet: Medel,

  • Älgbiff med råstekt potatis och enbärssmör - recept

    Älgbiff med råstekt potatis och enbärssmör

    Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Kanin eller hare i ugn - recept

    Kanin eller hare i ugn

    Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner