Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Pasta-, nudel-, risrätter

Antal recept: 32 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • Nästa

  • Insalata di pollo - kycklingsallad - recept

    Insalata di pollo - kycklingsallad

    Tid: 25 min , Svårighet: Lätt,

  • Spagetti med köttfärssås - recept

    Spagetti med köttfärssås

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,

  • Pasta pescatora, pasta med havets frukter - recept

    Pasta pescatora, pasta med havets frukter

    Tid: 55 min , Svårighet: Halvavancerat,

  • Spagetti alla Bolognese - spagetti med köttfärssås - recept

    Spagetti alla Bolognese - spagetti med köttfärssås

    Tid: 2 tim , Svårighet: Medel,

  • Saffransrisotto med svamp (lätt måltid) - recept

    Saffransrisotto med svamp (lätt måltid)

    Tid: 40 min , Svårighet: Medel,

  • Sushiris (sushi meshi) - recept

    Sushiris (sushi meshi)

    Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat,

  • Nasi Goreng, klassisk indonesisk risrätt - recept

    Nasi Goreng, klassisk indonesisk risrätt

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel,

  • Sallad med pasta, skinka och medvurst - recept

    Sallad med pasta, skinka och medvurst

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,

  • Red jambalaya, klassisk rätt från cajunköket - recept

    Red jambalaya, klassisk rätt från cajunköket

    Tid: 40 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner