Sallad med pasta, skinka och medvurst

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Sallad med pasta, skinka och medvurst

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Farfalle fjärilspasta

8.0 

dl

Medvurst rökt (fett 35%)

250.0 

gram

Skinka kokt i bit

250.0 

gram

Gurka

0.5 

styck

Paprika röd-gul-grön

1.5 

styck

Sockerärter

150.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 

Tillbehör:

 

Baguette, bagett

1.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om dekorativ pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Chakana Malbec Shiraz

Smakrikt rött vin
Pris: 199 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 782

GBR (GI) / port: 13

Recept: 3129 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 5%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 514 gram)

Ingredienser

Visa:

Farfalle fjärilspasta 8.0 dl 32%

Medvurst rökt (fett 35%) 250.0 gram 31%

Skinka kokt i bit 250.0 gram 10%

Gurka 0.5 styck 1%

Paprika röd-gul-grön 1.5 styck 1%

Sockerärter 150.0 gram 2%

Salt och peppar 0%

 

Tillbehör:

Baguette, bagett 1.0 styck 22%

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om dekorativ pasta > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet i ett durkslag/såll. Skölj den i kallt vatten och låt svalna.
  2. Ansa och skär grönsaker i småbitar. Förväll (koka hastigt) eventuellt ärterna en minut om så önskas (inte nödvändigt). Skär skinka och medvurst i små bitar.
  3. Blanda allt i en skål. Krydda med salt och nyriven peppar.

Fler recept inom Pastasallader

Liknande recept som Sallad med pasta, skinka och medvurst