Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 804

GBR (GI) / port: 22
Recept: 3217 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 6%
Kolhydrater: 25%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Mezze penne tricolore 400.0 gram 44%
Pinjenötter 50.0 gram 10%
Babyspenat 80.0 gram 0%
Soltorkade tomater 200.0 gram 10%
Honung flytande 6.0 msk 13%
Chèvre 200.0 gram 21%
Olivolja 0%
Salt 0%
Kockskolan:
Om rörpasta > Äts ej
Om pasta > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt förpackning.
- Rosta/stek pinjenötter i torr panna på medelhög värme till lite färg. Låt svalna.
- Skölj spenaten och lägg upp i stor skål. Strimla soltorkade tomater och lägg dem i skålen.
- Häll pastan i durkslag och låt svalna. Skölj ev. med kallt vatten för att påskynda.
- Häll ner pastan i skålen och tillsätt en skvätt olivolja. Ringla honung över och dra några varv på pepparkvarnen. Blanda.
- Smula över chevre och strö över nötter.
Kockens kommentar
Mezze penne är en mindre penne rigate. Läs mer > Om rörpasta.Alternativ
Fler recept inom Pastasallader
Liknande recept som Pastasallad med rostade pinjenötter och chevre
-
Insalata di pollo - kycklingsallad
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pestopasta med soltorkade tomater och ärtskott
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kall pestopenne med tomat och parmesan
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Vårsallad med pasta, kronärtskockor och jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sallad med pasta, skinka och medvurst
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sallad med rörpasta, mozzarella, oliver
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pastasallad med färsk spenat, valnötter och gorgonzola
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Kall tortellinisallad med mozzarella och melondressing
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pastasallad med rostade pinjenötter och chevre
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sallad med balsampasta och chorizo
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan