Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 953

GBR (GI) / port: 8
Recept: 3812 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 14%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Pasta torr 250.0 gram 24%
Olivolja 1.0 dl 20%
Balsamvinäger röd } 0.5 dl 2%
Senap skånsk 2.0 tsk 0%
Chorizokorv svensk 3.0 styck 36%
Parmesan 100.0 gram 10%
Vårlök 2.0 styck 0%
Gräslök 1.0 kruka 0%
Rädisa 1.0 knippe 0%
Paprika färsk 1.0 styck 1%
Körsbärstomater 250.0 gram 2%
Olivolja till stekning 2.0 msk 6%
Salt 0%
Kockskolan:
Om pasta > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Koka pasta enligt anvisningar på paketet. Låt svalna.
- Vispa ihop olja, balsamvinäger, senap och salt. Blanda med pastan.
- Skiva och stek chorizo i olivolja på medelvärme.
- Grovhyvla parmesan. Finhacka gräslök. Halvera rädisor och tomater. Kärna ur och strimla paprika. Blanda allt med pastan.
Fler recept inom Pastasallader
Liknande recept som Sallad med balsampasta och chorizo
-
Insalata di pollo - kycklingsallad
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pestopasta med soltorkade tomater och ärtskott
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kall pestopenne med tomat och parmesan
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Vårsallad med pasta, kronärtskockor och jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sallad med pasta, skinka och medvurst
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sallad med rörpasta, mozzarella, oliver
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pastasallad med färsk spenat, valnötter och gorgonzola
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Kall tortellinisallad med mozzarella och melondressing
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pastasallad med rostade pinjenötter och chevre
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sallad med balsampasta och chorizo
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan