Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lammlägg

8.0 

styck

Morot

2.0 

styck

Gul lök

1.0 

styck

Vitpeppar hel

10.0 

korn

Salt

1.0 

tsk

 

Tillbehör:

 

Couscous

3.0 

dl

Morot

1.0 

styck

Persilja till garnering

 

 

Senap fransk osötad

4.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Reserve du Vieux Noir Malbec

Kryddigt rött vin
Pris: 69 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 735

GBR (GI) / port: 14

Recept: 2941 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 21%

Fett: 3%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 468 gram)

Ingredienser

Visa:

Lammlägg 8.0 styck 67%

Morot 2.0 styck Äts ej

Gul lök 1.0 styck Äts ej

Vitpeppar hel 10.0 korn Äts ej

Salt 1.0 tsk Äts ej

 

Tillbehör:

Couscous 3.0 dl 29%

Morot 1.0 styck 1%

Persilja till garnering 0%

Senap fransk osötad 4.0 msk 2%

Tillagning (1 tim )

  1. Skala morot och lök. Skär löken i klyftor. Halvera moroten.
  2. Lägg lammlägg i kastrull. Häll på vatten så att det täcker. Koka upp och skumma av.
  3. Lägg i lök, morot, salt och peppar. Låt sjuda under lock i cirka 1 timme. Köttet är klart när det börjar lossna från benet.
  4. Tillaga coscous enligt anvisning på paketet.
  5. Garnera med morot och persilja. Servera med senap.

Alternativ

Rotmos

Fläsklägg med rotmos

Lammlägg i ugn

Kalvlägg

Fler recept inom Kokt lamm, lammgryta

Liknande recept som Kokt lammlägg