Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 226

Kcal / portion: 799

GBR (GI) / port: 8
Recept: 3197 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 11%
Kolhydrater: 21%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Linguine fullkorn torr 400.0 gram 43%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Matolja (rapsolja) 1.0 msk 4%
Blåmusslor konserverad 500.0 gram 18%
Tomater 2.0 styck 1%
Grädde 3.0 dl 34%
Persilja 0%
Kock: Karin Ihre
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skala och finhacka vitlök.
Finhacka persilja.
Skiva tomater. - Fräs vitlöken i lite olja några minuter på medelhög värme.
- Tillsätt musslor utan spad, tomat och grädde. Låt puttra ett par minuter.
Tillsätt persilja och blanda med pastan.
Smaka av med salt och peppar.
PASSAR TILL
Fler recept inom Pastarätter
Liknande recept som Musselpasta
-
Musselpasta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nudelsallad med krabba och jordnötter
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel pasta med köttfärssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel falukorvsgryta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spagetti carbonara, enkel sommarmat ¤
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Quorn Filé Diavolo med färsk pasta
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: C. Perelli