Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Linguine fullkorn torr

400.0 

gram

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Matolja (rapsolja)

1.0 

msk

Blåmusslor konserverad

500.0 

gram

Tomater

2.0 

styck

Grädde

3.0 

dl

Persilja

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Franziskaner Hefe-Weissbier

Ljust veteöl
Pris: 19 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 226

Kcal / portion: 799

GBR (GI) / port: 8

Recept: 3197 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 11%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 353 gram)

Ingredienser

Visa:

Linguine fullkorn torr 400.0 gram 43%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Matolja (rapsolja) 1.0 msk 4%

Blåmusslor konserverad 500.0 gram 18%

Tomater 2.0 styck 1%

Grädde 3.0 dl 34%

Persilja 0%

Salt och peppar 0%

Tillagning (15 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.

  2. Skala och finhacka vitlök.
    Finhacka persilja. 
    Skiva tomater.

  3. Fräs vitlöken i lite olja några minuter på medelhög värme.

  4. Tillsätt musslor utan spad, tomat och grädde. Låt puttra ett par minuter.
    Tillsätt persilja och blanda med pastan.
    Smaka av med salt och peppar.

PASSAR TILL

Campingbröd

Fler recept inom Pastarätter

Liknande recept som Musselpasta