Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 145

Kcal / portion: 370

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1481 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Quorn filéer } 300.0 gram 17%
Paprika gul 1.0 styck 2%
Soltorkade tomater i olja avrunnet 5.0 styck 5%
Marinad:
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Chilifrukt röd 0.5 styck 0%
Olivolja 3.0 msk 23%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%
Honung flytande 2.0 tsk 3%
Rosmarin färsk 1.0 kvist 0%
Tillbehör:
Tagliatelle färsk 400.0 gram 36%
Parmesan nyriven 1.0 dl 11%
Kock: C. Perelli
Uppdragsgivare: Quorn
Tillagning (1 tim )
- Förbered: Tina quornfiléerna.
Ansa och hacka paprika.
Strimla torkade tomater.
Skala och finhacka vitlök.
Ansa och finhacka chilirukt.
Pressa citronsaft.
Repa av rosmarinblad. - Marinering: Vispa ihop ingredienserna. Salta och peppra. Lägg i quornfiléer, paprika och tomater. Låt stå i 30 minuter.
- Pasta: Koka enligt anvisning på paketet.
- Gratinera: Sätt ugnen på 200°C.
Lägg ut filéer+marinad på en ugnsplåt.
Sätt in i ugn i cirka 10 minuter, tills grönsakerna blivit gyllenbruna. - Lägg upp och riv parmesan över.
Kockens kommentar
Fler quornrecept: Quornrecept
Fler recept inom Pastarätter
Liknande recept som Quorn Filé Diavolo med färsk pasta
-
Musselpasta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nudelsallad med krabba och jordnötter
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel pasta med köttfärssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel falukorvsgryta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spagetti carbonara, enkel sommarmat ¤
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Quorn Filé Diavolo med färsk pasta
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: C. Perelli