Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2314 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 6%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Pasta torr 320.0 gram 50%
Kvisttomater 8.0 styck 6%
Ingefära färsk 40.0 gram 1%
Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%
Soltorkade tomater i olja avrunnet 5.0 styck 3%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Salt 1.0 tsk 0%
Chèvre 200.0 gram 30%
Pinjenötter 30.0 gram 9%
Mangoldskott 50.0 gram 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enl. anvisning på förpackning.
- Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta pinjenötterna till lätt bränd färg. Rör om.
Lägg åt sidan. - Riv ingefära, eller skär i mindre bitar.
Mixa ordentligt ingefäran med de färska och soltorkade tomater, sambal oelek och citronjuice i en matberedare. Salta. - Skölj av pastan och blanda med mixet.
Smula över chèvre och toppa med pinjenötter och mangoldskott.
Kockens kommentar
Använd valfri pasta. Vi valde stor snäckpasta.
Fler recept inom Pastarätter
Liknande recept som Living pasta
-
Musselpasta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nudelsallad med krabba och jordnötter
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel pasta med köttfärssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel falukorvsgryta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spagetti carbonara, enkel sommarmat ¤
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Quorn Filé Diavolo med färsk pasta
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: C. Perelli