Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Så skalas och kokas vit sparris
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
27 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rostad majssalsa
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
70 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rostade rotsaker
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
56 Kcal / 100g
60 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk rödbetssallad
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
188 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rättiksslaw till maten
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt
154 Kcal / 100g
472 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Orientalisk linsröra (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
84 Kcal / 100g
101 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pumpasalsa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
39 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rostade tomater med borlottibönor (tillbehör)
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
85 Kcal / 100g
249 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Rödkålssallad med koriander och dadlar
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
88 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kokt spenat, stekt spenat
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion