Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Salsa tomatillo
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
31 Kcal / 100g
670 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Stuvad blomkål (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
63 Kcal / 100g
133 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Palsternackschutney med doft av glögg (tillbehör)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
101 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Oliv- och aubergineröra
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
75 Kcal / 100g
152 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt
84 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad majs
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt
105 Kcal / 100g
138 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Ljummen sallad på mangold, trädgårdsbönor, Västervikssenap och gräddfil
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
64 Kcal / 100g
142 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sparrissufflé, grönsakssufflé
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat
261 Kcal / 100g
548 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vitkålssallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
72 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Friterade rotfruktschips (palsternacka, svartrot e.d.)
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
79 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion