Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ljummen spenatsallad med russin och mandel
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
168 Kcal / 100g
186 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rå morotssallad med pinjenötter (tillbehör)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
122 Kcal / 100g
168 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bakad sötpotatis, gratinerad sötpotatis
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
90 Kcal / 100g
134 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Safarisalsa
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
39 Kcal / 100g
89 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
33 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillade skivade rotfrukter
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt
48 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Falafel, vegetariska friterade kikätsbollar
Svårighet: Medel
138 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pizzasallad, syrlig vitkålssallad
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
103 Kcal / 100g
121 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt
111 Kcal / 100g
159 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Linspuré
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
127 Kcal / 100g
330 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion