Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Karamelliserad skivad lök
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
43 Kcal / 100g
13 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Avokadosalsa
Svårighet: Lätt
100 Kcal / 100g
664 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
134 Kcal / 100g
375 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
117 Kcal / 100g
271 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad glaserad smålök
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt
84 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Akara, nigeriansk fritterad bönmos
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel
177 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Pepparrot- och äppelfraiche
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt
194 Kcal / 100g
735 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Grönkålschips
Svårighet: Lätt
240 Kcal / 100g
100 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pakora, indisk friterad grönsakssnacks
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
124 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Oignons glacés ā brun, fransk bräserad smålök i brun sås
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt
67 Kcal / 100g
190 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion