Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Fänkål

2.0 

st stora

Parmaskinka skivad

8.0 

skivor

Rucolasallat

50.0 

gram

Parmesan nyriven

100.0 

gram

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Olivolja

0.5 

dl

Flingsalt

 

 

 

Kockskolan:

 

Så grillas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 271

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1083 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 231 gram)

Ingredienser

Visa:

Fänkål 2.0 st stora 17%

Parmaskinka skivad 8.0 skivor 22%

Rucolasallat 50.0 gram 1%

Parmesan nyriven 100.0 gram 34%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 4%

Olivolja 0.5 dl 35%

Flingsalt 0%

 

Kockskolan:

Så grillas grönsaker > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Sätt på grillen.
  2. Skiva fänkål på längden. Ringla över olja och salta. Låt stå och marinera cirka 5 minuter.
  3. Grilla skinka 1 minut på varje sida. Lägg åt sidan.
  4. Grilla fänkål 3 minuter på varje sida.
  5. Lägg upp rucola på ett fat. Varva parmaskinka och fänkål över. Riv parmesan över. Pressa över citron. Salta och peppra.

Fler recept inom Grillat grönt

Liknande recept som Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)