Grillade grönsaker på hög (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Grillade grönsaker på hög (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Aubergine

1.0 

styck

Squash

1.0 

styck

Paprika röd

1.0 

styck

Skinka lufttorkad

8.0 

skivor

Rucolasallat

30.0 

gram

Olivolja

2.0 

msk

Salt

2.0 

krm

 

Kockskolan:

 

Så grillas grönsaker >

 

 

Om utegrillning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 156

GBR (GI) / port: 0

Recept: 623 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 239 gram)

Ingredienser

Visa:

Aubergine 1.0 styck 12%

Squash 1.0 styck 9%

Paprika röd 1.0 styck 6%

Skinka lufttorkad 8.0 skivor 38%

Rucolasallat 30.0 gram 1%

Olivolja 2.0 msk 36%

Salt 2.0 krm 0%

 

Kockskolan:

Så grillas grönsaker > Äts ej

Om utegrillning > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Sätt på grillen.
  2. Skär aubergine och squash på längden.
    Skiva paprika i 4 delar. Ta bort det vita.
  3. Torrgrilla grönsakerna tills det fått färg.
    Grilla skinkan hastigt tills knaprig.
  4. Varva alla ingredienser på varandra.
    Ringla över olivolja och salta lätt.

Kockens kommentar

Skivad aubergine och squash grillas runt 4 minuter per sida. Paprikan i 3-4 minuter. Läs mer i Kockskolan > Så grillas grönsaker.

Fler recept inom Grillat grönt

Liknande recept som Grillade grönsaker på hög (tillbehör)