Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rostad eller grillad vitlök
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt
213 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt purjolök med krämig sås eller i vinägrett
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
109 Kcal / 100g
215 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ugnsbakad hel lök
Tid: 45 min , Svårighet: Mkt lätt
43 Kcal / 100g
53 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Mirchi bahji, indiskt friterat grönt i kikärtsdeg
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
287 Kcal / 100g
298 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Glasörtssallad
Svårighet: Mkt lätt
181 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fransk friséesallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
272 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Strandkål, primör på edvardianskt vis
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt
42 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Scarola Napoletana con alici, sauterad escarolesallat med ansjovis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
156 Kcal / 100g
349 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Puntarelle alla romana, klassisk italiensk cikoriasallat
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Mkt lätt
71 Kcal / 100g
118 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Chou fleur Mornay, gratinerad blomkål i Mornaysås
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
118 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion