Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Banandumplings, banankroketter
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
114 Kcal / 100g
336 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Chou fleur ā la polynaise, klassisk fransk blomkålsrätt eller gratäng
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
115 Kcal / 100g
297 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Mesclun, provensalsk primörsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt
170 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Salladskål med ärter
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
53 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Stekt grön sparris
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt
59 Kcal / 100g
25 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smörslungade ärter och bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
30 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Råmarinerad grön sparris till maten
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
76 Kcal / 100g
162 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hallonsalsa med hasselnötter
Tid: 5 min , Svårighet: Medel
149 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Brysselkål i crčme fraiche
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
107 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sparrissallad med champinjon och bacon
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
92 Kcal / 100g
109 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion