Salladskål med ärter

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Salladskål med ärter

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salladskål

300.0 

gram

Gröna ärter frysta

500.0 

gram

Mynta färskhackad

1.0 

kruka

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 53

Kcal / portion: 105

GBR (GI) / port: 3

Recept: 421 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 0%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 199 gram)

Ingredienser

Visa:

Salladskål 300.0 gram 14%

Gröna ärter frysta 500.0 gram 82%

Mynta färskhackad 1.0 kruka 4%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Skär salladskål i tunna skivor. Koka den i en kastrull på medelvärme tills den blivit mjuk, cirka 10 minuter.
  2. Tillsätt ärter. Hacka mynta och lägg i.  Låt koka upp. Tag av från plattan. Låt vila några minuter innan servering.

Fler recept inom Kokta grönsaker

Liknande recept som Salladskål med ärter