
Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 159

GBR (GI) / port: 1
Recept: 634 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 7%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Russin 0.5 dl 13%
Rödvinsvinäger 0.5 dl 2%
Haricots verts frysta 400.0 gram 22%
Örtsalt ¤ 1.0 msk 2%
Schalottenlök 1.0 styck 3%
Rapsolja blommig 3.0 msk 53%
Kockskolan:
Så kokas grönsaker > Äts ej
Kock: Kocklandslaget
Uppdragsgivare: Svensk Raps
Tillagning (10 min + 12 tim )
- Koka upp russin som hastigast i lite vatten. Häll av vattnet. Blanda i vinäger. Låt dra över natten.
- Strimla schalottenlök.
- Blanchera (lägg i kallt vatten och koka upp) haricots verts. Häll av vatten och kyl med kallt vatten. Blanda med russin, lök, örtsalt och olja.
Fler recept inom Kokta grönsaker
Liknande recept som Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
-
Koka grönsaker - grundrecept
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Maximillian
-
Broccoli al dente
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Tid: 40 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Caponata, sililiansk sötsur grönsaksröra
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Julia Child
-
Så skalas och kokas vit sparris
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kokt spenat, stekt spenat
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kocklandslaget