Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)

Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Russin

0.5 

dl

Rödvinsvinäger

0.5 

dl

Haricots verts frysta

400.0 

gram

Örtsalt ¤

1.0 

msk

Schalottenlök

1.0 

styck

Rapsolja blommig

3.0 

msk

Örtkrydda till garnering

 

 

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 159

GBR (GI) / port: 1

Recept: 634 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 7%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 143 gram)

Ingredienser

Visa:

Russin 0.5 dl 13%

Rödvinsvinäger 0.5 dl 2%

Haricots verts frysta 400.0 gram 22%

Örtsalt ¤ 1.0 msk 2%

Schalottenlök 1.0 styck 3%

Rapsolja blommig 3.0 msk 53%

Örtkrydda till garnering 0%

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

Kock: Kocklandslaget

Uppdragsgivare: Svensk Raps

Tillagning (10 min + 12 tim )

  1. Koka upp russin som hastigast i lite vatten. Häll av vattnet. Blanda i vinäger. Låt dra över natten.
  2. Strimla schalottenlök.
  3. Blanchera (lägg i kallt vatten och koka upp) haricots verts. Häll av vatten och kyl med kallt vatten. Blanda med russin, lök, örtsalt och olja.

Fler recept inom Kokta grönsaker

Liknande recept som Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)