Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Bönsallad med tomatvinägrett till mat
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel
119 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillpaket med feta och cannellinibönor
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
132 Kcal / 100g
439 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Smörslungad brysselkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
122 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Surkålsvarianter av burkkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
93 Kcal / 100g
264 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gratinerade rotfruktsstrips (tillbehör)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
66 Kcal / 100g
59 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ångbåtslök
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
37 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Smålök glacé, ugnsstekt sockerglaserad lök
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt
43 Kcal / 100g
53 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pepparlök (tillbehör)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
52 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Svart bönröra (tillbehör)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
105 Kcal / 100g
227 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Lättkokt blomkål med bacon
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
76 Kcal / 100g
165 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion