Svart bönröra (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Svart bönröra (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Svarta bönor konserv

800.0 

gram

Salladslök

2.0 

styck

Jalapeno inlagd (Old el Paso)

1.0 

styck

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 227

GBR (GI) / port: 13

Recept: 906 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 1%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 6%

(Tillagad portion: 216 gram)

Ingredienser

Visa:

Svarta bönor konserv 800.0 gram 98%

Salladslök 2.0 styck 1%

Jalapeno inlagd (Old el Paso) 1.0 styck 1%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > %

Tillagning (15 min )

  1. Ta hälften av bönorna och häll bort spadet. Häll dessa i en kastrull och mixa till mos med en mixerstav, eller i matberedare.
  2. Tillsätt resterande bönor med spad i en kastrull. Värm upp på medelvärme.
  3. Skär salladslöken i tunna skivor.  Skär jalapenon i mitten och ta bort skaft, frön och skiljeväggar. Finhacka.
  4. Tillsätt grönsakerna till bönorna. Smaka av med salt och peppar.

Fler recept inom Kokta grönsaker

Liknande recept som Svart bönröra (tillbehör)